ZOENMENU


VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN ‘COEUR DE BOEUF’ TOMAAT MET GEBRANDE SARDIEN, GEPEKELDE ZILVER-UI & BASILICUM-MAYO
OF
GEBRANDE KWARTEL MET CONFIT VAN JONGE PREI & OOSTERSE KRUIDEN
OF
DUO VAN MOSSELEN; BOUCHOT MOSSELEN MET VENKEL & RICARD EN GEMARINEERDE ZEEUWSE MET GROENE KRUIDEN
  (+ 3,00 EURO)

 

TUSSENGERECHTEN

(+13,00 EURO)
VITELLO TONNATO; CARPACCIO VAN KALFSVLEES MET TONIJN-MAYO 
OF
OP PLAAT GEROOSTERDE GAMBA MET HAND-GEROLDE ‘M HAMZA COUSCOUS & CATALAANSE TAPENADE

 

HOOFDGERECHTEN

RODE POON MET BOUILLON VAN KERVEL & LAVAS, ZEEUWSE GROENTEN &  GEPOFTE AARDAPPEL
OF
TRAAG GEGAARDE EENDENBORST MET SNIJBOONTJES & CRÈME VAN GEBAKKEN POLDERAARDAPPEL
OF
BOUILLABAISSE VAN ZEEBARBEEL MET JONGE VENKEL & MOSSELTJES
 (+ 5,00 EURO)

 

DESSERT OF KAAS

PÊCHE MELBA; VANILLEROOMIJS MET WITTE PERZIK, COULIS VAN FRAMBOOS & TIJM GETEMPERD MET GESCHAAFDE AMANDEL
OF
ASSORTIMENT KAAS GERIJPT IN ONZE XVIIIE-EEUWSE KELDERS
 
3 GANGEN: VOORGERECHT, HOOFDGERECHT, DESSERT OF KAAS: 37,00