ZOENMENU


VOORGERECHTEN – DE EERSTE ZOEN

Flan van witte asperges met emulsie van kropsla & waterkers, tuinkruiden & mimolette kaas

of

Gelakte kippenlevers met grondwitloof & stoverij van paddenstoelen en raapstelen

of

Gevulde pijlinktvis met Fregola Sarda, bouillon van gebrande ui & romesco

  (+ 4,00 euro)

 

TUSSENGERECHTEN – DE PASSIONELE ZOEN

Gepocheerd hoeve-ei met huis-gerookte zalm, witte asperges & brioche

of

In hooiboter gebraden filet van kwartel met hand-gerolde couscous, loofwortel en Za’tar specerijen

 

HOOFDGERECHTEN – DE FRANSE ZOEN

Zeebaars met risotto van groene asperge, crème van gerookte paprika & bouillon geparfumeerd met saffraan & Pecorino kaas

of

Rollade van Belgisch konijn met peultjes, huisgemaakte mosterd, bacon & millefeuille van polder-aardappel

of

Duo van Iers lam; terrine van lamsnek met raapjes & compote van sjalot en filet met kruidenkorst & gekonfijte aardappel

 (+ 6,00 euro)

 

NAGERECHT – DE ZOETE ZOEN

Structuren van jonge rabarber met hibiscus, mascarpone & sorbet van gekarameliseerde witte chocolade

of

Assortiment kaas gerijpt in onze XVIIIe-eeuwse kelders

3 gangen: voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of kaas     39,00

4 gangen: de passionele zoen als 4de gang                          50,00

Tussengerecht als voorgerecht: +8,00