ZOENMENU


VOORGERECHTEN – DE EERSTE ZOEN

Huisgemaakte paté van hert en wildzwijn met compote van sjalot, mousse van kippenlever & brioche
of
Crottin de chauvignol met gemarineerde bietsoorten uit onze tuin, crème van kropsla & vinaigrette van xeres.
of
Risotto van butternut & chorizo met zeebaars en krokant van zoete paprika
  (+ 3,00 EURO)

 

TUSSENGERECHTEN – DE PASSIONELE ZOEN

Carpaccio van hertenkalf met kweepeer, veldsla & roodloof
of
Gemarineerde zalm met couscous van bloemkool & sorbet van kervel

 

HOOFDGERECHTEN – DE FRANSE ZOEN

Op vel gebakken schelvis met geglaceerde schorseneer, brandade van forel & mousseline met haringkaviaar
of
Duo van everzwijn; terrine met knolselder & fondant aardappel en een stoofpotje met mini-raap & spek
of
Filet van fazant met gebraiseerd witloof, fine champagne saus,
kroketje van fazant & gepofte aardappel
 (+ 5,00 EURO)

 

NAGERECHT – DE PLAKZOEN

Ganache van guanaja chocolade met toffee karamel, ijs van tonka, amandelbiscuit & popcorn
of
Assortiment kaas gerijpt in onze XVIIIe-eeuwse kelders
 
3 gangen: voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of kaas | 37,00 EURO
4 gangen: de passionele zoen als 4de gang | 50,00 EURO
Tussengerecht als voorgerecht: +8,00 EURO