VALENTIJNSMENU


Een romantisch, zinnenstrelend 4- of 5-gangenmenu, liefdevol samengesteld door Lars Block

Amuse – Zeeuwse Oester

Zeeuwse oester met komkommer granité & oesterblad vergezeld van een glaasje Gallimard champagne

Buikspek

Krokant geroosterd buikspek met langoustine & structuren van pompoen

Eendenborst of Zalmtartaar

Stoverij van paddenstoelen met huis-gerookte eendenborst & crunch van pastinaak

of

Tartaar van Schotse zalm met raapstelen, bouillon van mierikswortel & sorbet van tuinkruiden

Bisque

Bisque van Noordzee-garnaal met toast, emulsie van zoete peper & dragon

Skrei of Speenvarken

Op vel gebakken skrei met gebrande prei, knolselder en jus geparfumeerd met Noily Prat

of

Gelakt speenvarken met compote van aubergine, Cevenne-ui & natuurjus

Een Zoete Zoen van Appel

Cremeux van Granny Smith appel met caramel,

pistche-crumble & sorbet van citrus

4 gangen (zonder eendenborst of zalm): 60,00

5 gangen: 73,00

Aangepaste wijnen: €30,00