NIEUWJAARSMENU2017 – 2018


Geachte heer, mevrouw,

Naar aanleiding van uw verzoek is het mij een genoegen u ons menu voor Oudejaarsavond te bezorgen. Traditiegetrouw bieden wij een all-in formule:

  • Een 7-gangen menu waarbij elke gang bestaat uit 2 verschillende gerechtjes met het beste wat Lars Block u in 2017 te bieden hadden.
  • Dranken: champagne met amuses als aperitief, selectie aangepaste wijnen, water, koffie en middernachtchampagne. Alleen dranken ná de maaltijd worden apart afgerekend.

Het is onze bedoeling uw koffie te serveren vóór middernacht, zodat u -als u dat wilt- met een meeneemglaasje champagne naar het vuurwerk op de Schelde kunt gaan kijken. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om 19u45 (of vroeger) aanwezig te zijn voor het aperitief.

Mogen wij u verder vriendelijk vragen:

  • ons uw gerechtenkeuze (zalm of ganzenlever) te bezorgen
  • per persoon 130,00 euro over te maken door storting op rekening BELFIUS met vermelding van uw naam en “Oudjaar“. U vindt onderstaand zowel ons IBAN- als BIC-nummer:

IBAN: BE55 0688 9776 5844
BIC: GKCCBEBB

 

Het zal mij een genoegen zijn uw reservering te confirmeren na ontvangst van uw storting.

Zijn er gerechten die u absoluut niet lust of heeft u nog vragen of bijzondere wensen, aarzel niet ons te contacteren.

Hopend u hiermee van dienst geweest te zijn en graag tot uw beschikking voor meer inlichtingen,

met vriendelijke groet,

William Loonen

Zorgvuldig geselecteerd en met liefde klaargemaakt door Lars Block

Glaasje champagne met 2 amuses

~~~

Duo van Sint-Jakobsvruchten

kort gebakken met girolles, aardpeer en sherryboter & carpaccio met gerookte paling en sorbet van kervel

Hans Greyl Sauvignon Blanc – Marlborough Nieuw Zeeland

~~~

Zalm in 2 bereidingen

tartaar met blini en Imperial Heritage kaviaar & gravad lax met bloemkool

Trabochetto Pecorino “Colline Pescaresi” – Talamonti (Abruzzo)

Of

Ganzenlever in 2 bereidingen

gebakken met gekarameliseerde vijgen & terrine met stoverij van varkenswang en raapjes

Gewurztraminer “Cuvée Wahlenbourg ” – Domaine Ginglinger

~~~

Twee heel verschillende soepjes:

consommé van ossenstaart & cappuccino van kreeft met dragon

Trabochetto Pecorino “Colline Pescaresi” – Talamonti (Abruzzo)

~~~

Een zinnenstrelend duo van hertenkalf

filet met mille-feuille van aardappel en grondwitloof & krokant gebakken zwezerik

Château Rocher Corbin – Montagne-Saint-Emilion

~~~

Twee Belgische kazen

gerijpt in onze XVIIIe-eeuwse kelder

Château Rocher Corbin – Montagne-Saint-Emilion

~~~

Grand dessert 2017

~~~

Espresso met zoets

~~~

130,00

inclusief aperitief, aangepaste wijnen, water, middernachtchampagne & koffie