KERSTA LA CARTE


VOORGERECHT

Lichtgerookte zalm (koud gerookt in eigen oven) met uitjes, bieslook & toast van brioche
19,00
Duo van Sint-Jakobsvruchten; kort gebakken met girollen, aardpeer & sherryboter en carpaccio met gerookte paling & sorbet van kervel
24,50
Crottin de Chauvignon met gemarineerde bieten, crème van kropsla & vinaigrette van Xeres
19,00
Krokant gebakken kalfszwezerik met crème van pastinaak, grondwitloof & jus natuur
25,00

 

HOOFDGERECHT

Deense kabeljauw met panade van mosterd & peterselie, zeekraal, mosselen & sauce Normande
28,50
Op vel gebakken heilbotfilet met geglaceerde schorseneer, grijze garnalen & mousseline
32,00
Entrecôte “Aubrac” (3 weken gerijpt – 300gram) met een seizoens-slaatje, frietjes en béarnaise
38,00
Duo van everzwijn; terrine met crème van knolselder & fondant aardappel en stoofpotje met mini-raapjes & spek
25,00