DEGUSTATIEMENU


5 winterse gangen gevuld met verrassende kooksensaties, zorgvuldig samengesteld door Lars Block

De 1ste gang – Sint-Jakobsvruchten
Kort gebakken Sint-Jakobsvruchten met vork-geplette aardpeer, sherry boter, crumble van hazelnoot & pastinaakchips
De 2e gang – Zwaardvis of Varkenswang
Tartaar van zwaardvis met marshmallow van ponzu, gele wortel & dashi
of
Gebraisseerde varkenswang met stoverij van gerookte paling & bospaddenstoel afgewerkt met terrine van ganzenlever
De 3e gang – Consommé
Consommé van ossenstaart met brunoise van seizoens-groenten
De 4e gang – Zeeduivel of Nestduif
In wijnblad verpakte filet van zeeduivel met gestoofde linzen & spitskool, chorizo & sauce Normande
of
2 bereidingen van nestduif; filet met millefeuille van aardappel, savooikool & spruiten en gekonfijte bout in een jus geparfumeerd met Single Malt whisky
De 5e gang – Exotisch fruit
Duo van exotisch fruit: passievrucht gevuld met luchtige mousse van mascarpone & panna cotta van vanille met crème van mango, sponscake van pistache en sorbet van kokosnoot & kaffierlimoen
of
Assortiment kaas gerijpt in onze XVIIIe-eeuwse kelders
5 gangen: 60,00
All-in drankarrangement Le Zoute:Glaasje “Gallimard” champagne, aangepaste wijnen van het voorgerecht tot en met het dessert, ½ water & koffie: €45,00