DEGUSTATIEMENU


TOAST VAN GEGRILDE MAKREEL MET COMPOTE VAN TOMAAT & EMULSIE VAN ANSJOVIS
OP PLAAT GEROOSTERDE GAMBA MET HAND-GEROLDE ‘M HAMZA COUSCOUS MET CATALAANSE TAPENADE
OF
KROKETJE VAN CAPRETTO (GEITENLAM UIT DE PYRENEEËN) OP EEN LAUWE SALADE VAN TUINBONEN MET GEFERMENTEERD MOSTERDZAAD
VITELLO TONNATO; CARPACCIO VAN KALFSVLEES MET TONIJN-MAYO
DORADE ‘ROYAL’ GELARDEERD MET ‘LARDO DI COLLONATA’ MET DOPERWTJES, LAMSOREN & FIDEUÀ (TARWE-PASTA)
OF
DUO VAN JONG HAANTJE; FILET MET SNIJBOONTJES, SPEK & DRAGONSAUS EN BOUT MET KOREAANSE KIMCHI & PINDA
AARDBEIEN UIT HOOGSTRATEN MET BOUILLON VAN GERANIUM & VERBENA; SORBET VAN FRAMBOOS & CITROENTIJM
OF
ASSORTIMENT KAAS GERIJPT IN ONZE XVIIIE-EEUWSE KELDERS
5 GANGEN: 60,00