DEGUSTATIEMENU


5 gastronomische gangen gevuld met verrassende kooksensaties, zorgvuldig samengesteld door Lars Block

Makreel

Warm gerookte makreel met gepofte rode biet,

groene selder & jus van spinazie en dille

Kingfish of Kwartel

Gemarineerde kingfish met witte asperge, crispy eigeel & sorbet van zuring

of

In hooiboter gebraden filet van kwartel met hand-gerolde couscous,

loofwortel & Za’tar specerijen

Soepje van doperwt

Soepje van doperwt met schuim van karnemelk, tuinkruiden & proscuitto

Kabeljauw of Holstein rund

Op vel gebakken Deense kabeljauw met lamsoor & groene asperge,

beurre blanc geparfumeerd met citroen & kappers

 en puree van polderaardappel

of

Holstein rund met gremolata van beenmerg, crème van bloemkool,

witte asperge & natuurjus

Braambes

Cremeux van braambes met structuren van pistache,

sorbet van kaffierlimoen & frisse bouillon van yoghurt & kokos

of

Assortiment kaas gerijpt in onze XVIIIe-eeuwse kelders

5 gangen: 60,00

All-in drankarrangement Le Zoute :Glaasje “Gallimard” champagne, aangepaste wijnen van het voorgerecht tot en met het dessert, ½ water & koffie: €45,00