ALA CARTE


VOORGERECHT

Lichtgerookte zalm (koud gerookt in eigen oven) met uitjes, bieslook & toast van brioche

19,00

 

Tartaar van dry-aged Holstein entrecôte met frisse kruiden en gepekelde wortel

            Supplement 5gr Belgische kaviaar: 15,00

20,00

Flan van witte asperges met emulsie van kropsla & waterkers, tuinkruiden & mimolette kaas

20,00

In hooiboter gebraden kwartelfilet met hand-gerolde couscous, loofwortel en Za’tar specerijen

21,00

Gemarineerde kingfish met witte asperge, crispy eigeel en sorbet van zuring

22,50

 

HOOFDGERECHT

Zeeduivel met crème van lamsoor, jonge wortel, Fregola Sarda en een jus van spinazie & tuinkruiden

29,00

Op vel gebakken zeebaars met risotto van groene asperge, crème van gerookte paprika, sausje van saffraan & Pecorino

26,00

Filet pur van Black Angus rund met pepersaus, choron of bearnaise

29,00

Duo van Iers lam; terrine van lamsnek met raapjes & compote van sjalot en filet met kruidenkorst & gekonfijte aardappel

31,00

Huis-gerijpte entrecôte; enorm smaakvol, premium gesneden stuk rundvlees. Wij serveren wekelijks een ander ras, vraag de bediening gerust wat momenteel beschikbaar is.

variabel

Vegetariërs kunnen probleemloos onze menu’s nemen of genieten van onze dagelijks verse à la carte suggesties.